Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Oproep opleidingen inlineskaten

OPROEP VERENIGING RADBOUD INLINESKATING MEDEMBLIK – OPLEIDINGEN INLINESKATEN

Aan alle verenigingen en geïnteresseerden voor het inlineskaten.

Dit voorjaar wil Radboud Inlineskating een trainersopleiding gaan aanbieden voor het Inlineskaten in samenwerking met de KNSB op onze locaties in Medemblik en Wervershoof.

Om de prijs voor het volgen van een opleiding zo laag mogelijk te houden bieden wij hiervoor onze locaties aan evenals de faciliteiten van de kantine.

In eerste instantie willen we de groep zo breed mogelijk opleiden, waardoor het mogelijk is om een Inlineskateleider niveau 2 opleiding te volgen, maar ook willen wij de Inlineskatetrainer-coach niveau 3 opleiding aanbieden.

Als je al in het bezit bent van een JSL, SL-2 of Trainer A, ST-3 diploma in bijvoorbeeld de discipline langebaan, dan is het mogelijk om deze opleiding te volgen als aanvullende module.

Meer inhoudelijke informatie over de beide opleidingen (zoals instroomvoorwaarden, standaard prijzen, aantal bijeenkomsten en duur opleiding) kun je vinden in de volgende links:

https://storage.knsb.nl/2013/11/20161130-ST-3.pdf

https://storage.knsb.nl/2013/07/20161130-SL-2.pdf

Voor inhoudelijke vragen over deze beide opleidingen kun je ook contact opnemen met Marieke Jonker van de KNSB ([email protected]).

Indien je interesse hebt om deel te nemen aan één van bovenstaande trainersopleidingen, graag z.s.m. een mailtje naar [email protected] met daarin de vermelding van de opleiding die je (of een lid van je vereniging) wilt volgen.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk inventariseren wanneer en voor welke prijs de gewenste opleiding aangeboden kan worden.

Met Sportieve groeten,

Karin Schipper

M: 06-53913604
E: [email protected]

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?