Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Nieuwe opzet Kans Nieuwsbrief

Welkom bij de nieuwe Kans Nieuwsbrief. Tijd voor een nieuwe opzet in een nieuw jasje.

Om nog gerichter informatie te kunnen delen zal de Kans nieuwsbrief in de nieuwe vorm standaard in een aantal duidelijke rubrieken informatie verschaffen.
Naast actueel nieuws voor verenigingen kun je altijd berichten vinden vanuit het blok KNSB actueel én vanuit het Kenniscentrum! We delen op het Kenniscentrum veel specifieke verenigingsinformatie en zijn daarbij continue op zoek naar de beste praktijkvoorbeelden. Tenslotte, omdat de ervaring ons leert dat oude weetjes bij bestuurders ook nog wel eens wat wegzakken, zullen we ook telkens een aantal handige wist-je-datjes meenemen.

Bredere groep ontvangers
Waar de oude nieuwsbrief alleen naar bestuurders van verenigingen werd verzonden, zal de nieuwe nieuwsbrief naar een brede achterban verstuurd worden. Ook gewesten, secties en andere landelijke geledingen worden standaard geïnformeerd middels de Kans nieuwsbrief. Zo weet iedereen wat er speelt en wat de KNSB voor je kan betekenen.

Abonneren voor overige vrijwilligers
Meer vrijwilligers binnen de vereniging die graag op de hoogte willen blijven? Na diverse eerdere verzoeken wordt dit nu ook mogelijk gemaakt. Het is binnenkort mogelijk om je als vrijwilliger van een vereniging zelf online te abonneren op de Kans nieuwsbrief.

Vragen of suggesties over de vernieuwde Kans? Laat het ons weten via [email protected].

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?