Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Kortingsacties

Voor komend seizoen 2018/2019 wordt er hard gewerkt om aantrekkelijke acties op te zetten. Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor de laatste updates.
De voordelen van het seizoen 2017/2018 op een rij:


Hoe meet jij je schaatsprestaties?

Heb jij de sprintapp al gedownload?

Niet alleen houd je met deze app je prestaties nauwkeurig bij, maar je behaalt zo ook challenges (alleen of met je vrienden). Nieuw is dat je nu ook exclusieve memberships af kunt sluiten die je een nóg leukere schaatsbeleving geven. Bij het chipmembership ontvang je bijvoorbeeld een MYLAPS chip voor maar €29,25 ipv €36. Kijk snel op www.sprintapp.nl/memberships.

 

Honderden euro’s korting en €50 retour bij Samsung

 

Ontdek je voordelen in de KNSB Samsung Store.

Nu in onze KNSB Samsung Store nog meer voordeel! Droom je van een Galaxy S8-smartphone of een UHD TV dan is dit je kans! Ook op de overige producten veel voordeel, van tablets en de Gear IconX tot koelkasten en wasmachines, je vind het in de KNSB Samsung Store.
Ontdek je voordelen in de KNSB Samsung Store Creëer eerst een eigen account met je eigen gekozen mailadres en wachtwoord, wanneer je daarna voor de eerste keer inlogt is je relatienummer je persoonlijke toegangscode.

 

Nieuwe zorgverzekering?

Gezond zijn en gezond blijven is voor iedereen belangrijk, ook in 2018! Voor het behalen van je sportieve doelen moet je fit zijn. Daarom profiteer je als Actief Lid van een korting en extra voordelen als je een verzekering afsluit bij Zilveren Kruis.


Meer voordeel:
• Gratis het pakket Extra Aanvullend Sport bij een aanvullende verzekering
• Wij maken het u graag gemakkelijk. In Mijn Zilveren Kruis regelt u al uw zorgzaken online
• De persoonlijke Zorgcoach beantwoordt al uw zorgvragen
• De beste zorgverzekering voor sporters volgens sportzorg.nl

 

Eindejaarsactie shop.schaatsen.nl

Nu op alle FILA producten 20% eindejaarskorting. De beschikbaarheid wisselt snel, shop slim en koop uit voorraad! Vul het e-mailadres waarop je de ledenvoordeel mail ontvangt in als kortingscode bij het afrekenen om de korting te activeren.

Heb je gevonden wat je zocht?