Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

KNSB tevredenheidsonderzoek 2022/2023

Elke twee jaar onderzoekt team sportparticipatie KNSB de tevredenheid van verenigingen over het KNSB verenigingslidmaatschap. Dit seizoen kunnen verenigingen hun mening weer geven over de producten, diensten en activiteiten van de KNSB.  

Jullie mening hierin is belangrijk omdat de belangrijkste resultaten en conclusies dienen als input voor de nieuwe jaarplannen van de KNSB. Waar liggen de wensen en behoefte van verenigingen? Dit is de kans voor verenigingen om dit kenbaar te maken.  

Deadline 10 april 2023
Klik hier om naar de enquête te gaan. De enquête kan tot uiterlijk 10 april 2023 worden ingevuld. Een samenvatting van de resultaten worden op knsb.nl gepubliceerd. 

Heb je als verenigingen vragen of opmerkingen over het tevredenheidsonderzoek of over één van de producten en diensten van de KNSB, neem dan contact op via [email protected]  

Verenigingsmonitor 2023 
In de tweede helft van april volgt de verenigingsmonitor, een onderzoek dat wordt gestuurd naar schaats- en inlineskateverenigingen met een actief sportaanbod. De verenigingsmonitor gaat verenigingen inzicht geven in de verenigingssituatie t.o.v. andere verenigingen en andere sporten. Na het invullen van de vragenlijst krijgen verenigingen gratis toegang tot een Benchmark Dashboard. Hierin kunnen bestuurders de vereniging op specifieke onderwerpen vergelijken met andere verenigingen binnen de KNSB, maar ook van andere sporten. Ben je nieuwgierig? Bekijk dan hier de uitgebreide informatie over de verenigingsmonitor van vorig jaar. Meer informatie over de editie van dit seizoen volgt binnenkort.   

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?