Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Hart voor vrijwilligers? dan zoeken we jou.

De KNSB wil samen met jou de toekomst van de vrijwilliger binnen de KNSB verkennen! Een verkenning om de vrijwilliger in zijn kracht te zetten. Inzicht in de wijze waarop vrijwilligerstaken op de beste en meest effectieve manier georganiseerd kunnen worden met aandacht voor de wijze van werven, opleiden, samenwerken en waarderen.
Voor een te vormen projectgroep is de KNSB misschien wel op zoek naar jou?

Vrijwilligers vormen het hart van de KNSB. Vrijwilligers vormen het kader dat nodig is voor de organisatie van het sportaanbod en wedstrijdorganisatie, het bestuur van de verenigingen en gewesten, én vrijwilligers zorgen  voor begeleiding, training en opleiding van de sporters. Niet alleen op het lokale en regionale niveau, maar ook op landelijk niveau zijn talloze vrijwilligers actief in zowel bestuurlijke rollen als operationele rollen.

Voor een inspirerend project gedurende het seizoen 2017-2018 zoeken we de hulp van personen die met hart voor de zaak hun kennis en ervaring met betrekking tot vrijwilligers binnen de KNSB willen inbrengen. In verschillende sessies en creatieve werkvormen werken we naar een breed gedragen eindresultaat waarmee we binnen de hele KNSB de toekomst van onze vrijwilligers de aandacht geven die nodig is.

Voor de projectgroep zoeken we op korte termijn drie teamleden die vanuit een specifieke achtergrond mee willen werken om dit project tot een mooi eindresultaat te brengen;

Profiel projectleden

>             Ben jij in staat om buiten bestaande patronen te denken maar wel toekomstgericht en realistisch te zijn? We zoeken mensen met een flinke dosis affiniteit voor vrijwilligers en schaatsen, die met een open blik kunnen floreren in een creatieve setting.

>             En voldoe je daarnaast aan één van de drie onderstaande profielen?

1.       Een achtergrond en ervaring met vrijwilligers op gewestelijk / regionaal niveau, liefst in verschillende rollen of heb je juist ervaring met het coördineren en aansturen van vrijwilligers?

2.    Een achtergrond en ervaring met vrijwilligers op verenigingsniveau

3.    Een achtergrond en ervaring met communicatie én affiniteit met vrijwilligers.

Interesse?
Mail dan je ervaring en motivatie naar Ramon Kuipers [email protected] | 088-4892000

De eerste bijeenkomst vindt plaats eind november. Het projectteam bestaat totaal uit maximaal 7 leden die gezamenlijk de routing van het project vormgeven.
Bij veel belangstelling wordt op basis van profiel en motivatie een keuze gemaakt. Bijeenkomsten vinden plaats op het bondsbureau. Reiskosten worden vergoed.

Later dit seizoen worden er verschillende losse werksessies georganiseerd waarvoor meer betrokken vrijwilligers een bijdrage kunnen leveren.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?