Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

GoSkate voor jouw vereniging

Met GoSkate kun je rondentijden meten op het ijs en je kilometers en snelheid bijhouden tijdens het skaten. Leuk voor jouw leden, maar er is meer voor jou als vereniging.

Routes in jouw omgeving
Wanneer je skeelert met de GoSkate-app dan kun je routes bij jou in de buurt vinden, maar wat voor verenigingen wellicht leuker is juist het maken van de mooiste en veiligste routes in de omgeving.

Wanneer jouw leden goede routes maken die veilig zijn dan kunnen we deze certificeren in de app. Zo weten andere skeeleraars in jouw omgeving dat deze routes mooi en veilig zijn. Zo draag je als vereniging bij aan het in kaart brengen van een goed routenetwerk voor het skeeleren. Maar ook leuk, je kunt zo statistieken vergelijken van jullie vaste trainingsrondje.

Hoe werkt het certificeren?
– Start met bepalen van de routes die jullie als vereniging in kaart willen brengen en promoten.
– Stem af wie of welke leden de routes afleggen, opslaan en delen in GoSkate
– Alle routes afgelegd? Deel deze dan met ons (Martijn of Ramon), samen met beeldmateriaal van de route (foto’s of video’s).
– Wij zorgen dat deze routes ‘gecertificeerd’ worden in GoSkate en promoten deze via Schaatsen.nl.

Clubranglijsten in GoSkate
Met de clubranglijsten kun je als vereniging en lid van een vereniging zien wie de meeste kilometers per jaar aflegt of de meeste of snelste rondjes schaatst. Een leuk mechanisme waarmee je jouw leden kunt enthousiasmeren. Je kunt dit per seizoen en per maand inzien, en leuke clubchallenges mee doen.

In de GoSkate-app zijn alle verenigingen van Nederland toegevoegd en alle leden met een KNSB-relatienummer zijn gekoppeld aan de lijst van hun vereniging. Als vereniging hoef je inprincipe niks te doen, het enige dat jouw lid hoeft te doen is de ranglijst toevoegen in zijn/haar GoSkate-app.

Hoe vind je de clubranglijst
– Download GoSkate-app en maak jouw SchaatsID aan, zo wordt je gebruiker van GoSkate.
– Open de ranglijstenpagina in de app en swipe naar links om een nieuwe ranglijst toe te voegen.
– Kies voor ‘Skaten’ of ‘Schaatsen’ en vervolgens voor ‘Clubranglijst’, voer daarna je KNSB relatienummer in.
– Klik op ‘deelnemen’ om de ranglijst in te kunnen zien en je skate- of schaatsprestaties te vergelijken met je clubgenoten.

Bestaat de ranglijst van jouw vereniging niet? Neem dan contact op met Martijn of Ramon. Wanneer jouw lid geen relatienummer heeft of deze niet meer weet, dan kun je die via ‘MijnKNSB‘ opvragen.

Challenges
In GoSkate vind je iedere maand de Maandchallenges, tijdens de challenges word je uitgedaagd om een bepaald aantal keer te gaan schaatsen of skeeleren of een bepaald aantal rondjes of kilometers te schaatsen in die maand. Na iedere Maandchalleges zijn er leuke prijzen te winnen voor de deelnemers die zicht ingeschreven hebben in GoSkate voor de Maandchallenge.

Tussendoor komen er soms extra Challenges online met leuke prijzen, hiervoor moet je de Challenge pagina in de gaten houden.

Heb je een leuk idee voor een Challenge? Laat het ons weten, want wie weet kunnen wij deze toevoegen aan GoSkate!

Ideeën!
Heb jij of jouw verenigingen leuke ideeën of verbeterpunten voor GoSkate, laat het ons weten! We horen graag hoe jullie de app gebruiken of willen gebruiken!

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?