Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Systeembeheerder

Als systeembeheerder ondersteun je schaatswedstrijden op het technisch vlak en ben je verantwoordelijk voor het registreren van tijden en het functioneren van het systeem. Dit doe je voor de discipline marathon.

Om als systeembeheerder goed te kunnen functioneren is het van belang dat je van de belangrijkste reglementen op de hoogte bent. Het is dan ook verplicht om in het bezit te zijn van het certificaat basis jury. Het doorstroomschema van de juryopleidingen is te vinden onder het kopje ‘Handige documenten’.

De opleiding tot systeembeheerder is een korte, op de praktijk gerichte opleiding voor systeembeheerders. Tijdens  twee workshops worden de programma’s en systemen MDS en RMI uitgebreid behandeld. Door middel van een aantal praktische opdrachten krijg je kennis van en vaardigheid in deze programma’s en kun je succesvol fungeren in de functie van systeembeheerder tijdens marathonwedstrijden. De KNSB docenten bieden tevens extra ondersteuning om de programma’s MDS en RMI goed werkend te krijgen op de laptops die worden gebruikt tijdens de wedstrijden. Cursisten dienen dus zoveel mogelijk een eigen laptop mee te nemen naar de bijeenkomsten.

Naast de opdrachten tijdens de workshops dien je één stage te lopen in de functie van systeembeheerder tijdens een wedstrijd. Deze opdrachten verzamel je en worden beoordeeld door de KNSB docenten. Het stageverslag en de goedgekeurde opdracht leveren je een bewijs van deelname op.

  • Downloads

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?