Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Clubloterij, waar elke club altijd wint

De clubloterij is een nieuw initiatief van NOC*NSF om de Nederlandse breedtesport een financiële boost te geven. Een kans voor sportverenigingen voor extra funding voor de clubkas. Maak ook een loterijpagina aan voor jouw sportclub en activeer je leden om loten te kopen!

Wat is de Clubloterij?

De Clubloterij is een overkoepelende loterij die is ontwikkeld om sportclubs te ondersteunen. Het is een win-win situatie voor clubs en haar leden. Want van de opbrengst uit de loterij gaat 80% naar de deelnemende sportclubs. En per verkocht Clublot maken spelers automatisch kans op €10.000 voor zichzelf en €10.000 voor hun favoriete club.

Maar dat is niet alles. Daarnaast kunnen sportclubs een eigen trekking aanbieden op lokaal niveau voor de eigen achterban.

Clubloten

Een Clublot kost €2.50 per stuk, waarvan €2.00 direct naar de gekozen favoriete club gaat. Zo kunnen clubs bijvoorbeeld investeren in de kantine/clubhuis, trainers, materialen of een mooi lustrumfeest voor alle leden.

Hoe krijg je de opbrengst voor jouw club uitgekeerd?

Om het geld uitgekeerd te krijgen moet de sportclub zich registreren. Deelname aan de Clubloterij voor clubs is eenvoudig en kan op twee manieren:

  1. Clubs ontvangen een mail met daarin de activatielink waarmee ze zich kunnen registreren als beheerder van de clubpagina op clublot.nl. Op deze pagina kunnen leden Clubloten kopen, waarmee ze direct hun club financieel steunen.
  2. Clubs die nog niet op het platform staan of de activatiemail niet hebben ontvangen, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. De klantenservice helpt clubs zo snel mogelijk op weg.

Zie hiervoor ook deze infographic waarin stap voor stap staat beschreven hoe je mee kan doen als vereniging.

Meer informatie over de clubloterij is te vinden op de website www.clublot.nl of neem contact op met de KNSB via [email protected]

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?