Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

AH Sportactie 2020

Nieuwe leden werven met de sportactie

Met de sportactie enthousiasmeren NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden, gemeenten én de deelnemende sportclubs potentiële sporters om (weer) te gaan sporten. Plezier in sport staat hierbij centraal: want wat je leuk vindt, houd je langer vol. Daarom willen we iedereen de kans geven om verschillende sporten te proberen en de sfeer op de club te proeven.

Waarom de sportactie voor jouw club interessant is? Jouw sportclub kan sporters laten kennismaken met jouw sport(club), de vereniging promoten en nieuwe leden werven. Uit ervaring van eerdere edities weten we dat 25% van de deelnemers aan de sportactie daadwerkelijk lid van een sportclub is geworden en 35% overwoog om lid te worden.

Wil jij dat ook allemaal? Meld dan jouw club voor de sportactie aan op www.clubbase.nl/sportactie, maak sportaanbod, ontwerp je eigen promotiemateriaal in de promotoolkit en haal alles uit de sportactie voor jouw club!

Sportactie in een notendop:

Dit krijgt jouw club:

Wat vragen wij van jouw club?

Meld jouw club dus snel aan op www.clubbase.nl/sportactie. Heb je vragen over de sportactie? Neem dan gerust contact op via [email protected]. De collega’s van de SportSupport helpdesk van NOC*NSF beantwoorden graag je vragen.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?