Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Aanmelden Actieve Leden

Er zijn drie verschillende manieren om jullie leden aan te melden. De actie hiervoor ligt bij jullie: secretaris, ledenadministrateur of penningmeester van de vereniging/stichting.

Geautomatiseerd aanmelden

Verenigingen die gebruik maken van het softwarepakket van AllUnited kunnen eenvoudig ledengegevens uitwisselen met de KNSB. Het grootste voordeel van deze koppeling is dat jij maar op één locatie de ledenadministratie hoeft bij te houden.
Met andere ledenadministratiepakketten is er momenteel geen koppeling. Meer informatie over ledenadministratiepakketten en de ontwikkelingen binnen de KNSB, neem dan contact op met jouw accountmanager of stuur een e-mail aan [email protected].

Per 1 juli 2022 zal er een nieuw ledenplatform online komen. Lees hier meer.

Excel aanleveren

KNSB Service Center kan nieuwe (proef)leden voor jullie importeren. Gebruik hiervoor het format (excel formulier) en vul deze compleet in. Format registratie Actieve Leden. Daarna zend je de lijst aan [email protected]. Je ontvangt altijd een bevestiging van de verwerking.

Eén lid aanmelden

Via dit formulier kun je één (proef)lid per keer aanmelden. Je ontvangt een kopie van de aanmelding. Zodra het KNSB Service Center de aanmelding heeft verwerkt zie je dit terug in jouw ledenlijst en je ontvangt een bevestiging.
Een lid heraanmelden kan wel via Mijn KNSB / Onze Leden.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?