Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Ongevallenverzekering

Belangrijkste voordelen

– Verzekerd tijdens alle activiteiten bij je vereniging/stichting
– Goede ondersteuning bij een ongeval


Het kan gebeuren dat je tijdens een van de activiteiten van je vereniging een ongeluk krijgt en hierbij blijvend invalide raakt of zelfs overlijdt. De financiële gevolgen kunnen groot zijn. De ongevallenverzekering biedt hierbij extra financiële steun.

Omdat de KNSB het van belang vindt dat al haar leden goed verzekerd zijn, heeft de KNSB voor alle bij de KNSB geregistreerde Actieve Leden een collectieve ongevallenverzekering afgesloten. Dit valt binnen het “KNSB Waardepakket voor Actieve Leden”.

Meer informatie

Meer informatie over de KNSB Ongevallenverzekering voor Actieve Leden kun je vinden op de website van KNSB en Meeùs.

 • Downloads
 • 0
 • Veelgestelde vragen
 • Hoe weet ik of ik Actief Lid ben?

  Zodra je als Actief Lid bij ons geregistreerd staat, ontvang je de geautomatiseerde welkomstmail waarin wij aangeven dat je door de vereniging bij ons bent opgegeven als Actief Lid. Hiermee is je registratie bevestigd en kun je gebruik maken van de voordelen van het Waardepakket.

  Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben, dan

  • sta je (nog) niet als Actief Lid bij het Bondsbureau van de KNSB geregistreerd en kun je (nog) geen gebruik maken van het Waardepakket voor Actieve Leden.
  • ben je waarschijnlijk wel geregistreerd, maar is jouw e-mailadres mogelijk niet actueel.
 • Hoe kan ik Actief Lid worden?

  Ben je lid van een KNSB Vereniging en wil je gebruik maken van het Waardepakket voor Actieve Leden, maar heb je nog geen welkomstmail van ons ontvangen? Vraag dan bij je vereniging naar jouw registratie.

Heb je gevonden wat je zocht?