Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Toerschaatsen
‹ terug

Kortingsacties

De voordelen van de komende periode op een rij:

Clinic bondscoach Jong oranje

Het is weer tijd voor droogtrainen! Junioren krijgen in een training van Jetske Wiersma, bondscoach van Jong Oranje, tips en tricks om op het droge belangrijke onderdelen van het schaatsen te verbeteren. Meld je aan via deze links; Jeugd t/m 12 jaar & jongeren van 13 t/m 18.

Voorjaarsactie: 20% korting op geselecteerde FILA items

Ben jij nog op zoek naar een uitbreiding van jouw zomer outfit? Tot 15 mei hebben wij een mooie aanbieding voor jou op de nationale teamkleding. Op onderstaande FILA items geldt 20% korting wanneer je deze bestelt in SHOP.SCHAATSEN.NL! Vul je e-mailadres in als kortingscode bij het afrekenen om de korting te activeren. Deze korting is geldig tot 18 mei 2017 dus bestel snel!

 

Sportshirt Cool oranje, zowel Dames als Heren, Fila KNSB

Rugtas blauw, Fila KNSB

Wielerjack oranje, zowel Heren als Dames, Fila KNSB

Skeelerpak blauw Unisex, Fila KNSB

‘Nieuw Thialf’: Historie, verbouwing, toekomst’

Filmmaker, fotograaf en oud-schaatser Marco Lubbers volgde de verbouwing van de ijshal. Hij heeft de mooiste foto’s gebundeld in een boek: ‘Thialf: historie, verbouwing, toekomst’.  Het boek kost €36,95 inclusief verzendkosten en actieve leden krijgen daarop nog €5 korting! Je profiteert van de korting door de speciale kortingscode in te vullen op de bestelpagina. De speciale actiecode voor actieve leden is: ‘schaatseninthialf’.

Heb je gevonden wat je zocht?