Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Toerschaatsen
‹ terug

Kortingsacties

De voordelen van de komende periode op een rij:

Samen sterker, beter en sneller! 

Schaatsen.nl heeft een uitdagende app voor schaatsend Nederland ontwikkeld waar jij dit seizoen gebruik van kan maken! Download de Sprint app nu in de Appstore of Google Play Store en word met en door de app dit schaatsseizoen nog sterker, beter en sneller. Meet jouw rondetijden, bekijk de laatste schaatsupdates of doorloop een trainingsschema.

Ook hebben we een aantal speciale memberships ontwikkeld voor Sprint gebruikers die de maximale schaatsbeleving willen. Dit bestaat onder andere uit een MYLAPS Chip en verschillende trainingsschema’s. Na jouw registratie als Sprinter kan je deze afsluiten via www.sprintapp.nl/memberships.


Profiteer van exclusieve kortingen op Samsung-snufjes

Ben je naast schaatsen ook gek op technologie? Dan hebben we uitstekend nieuws voor je: onze KNSB Samsung Store is nu open. De gloednieuwe webshop biedt je de laatste Samsung-snufjes tegen knalprijzen.

Droom je van een Galaxy S8-smartphone of van een wearable om muziek te luisteren tijdens het sporten, zoals de Gear IconX? Dit is je kans!

Ontdek je voordelen in de KNSB Samsung Store. Creëer eerst een eigen account met je eigen gekozen mailadres en wachtwoord, wanneer je daarna voor de eerste keer inlogt is je relatienummer je persoonlijke toegangscode.

 

Goed voorbereid het nieuwe schaatsseizoen in

Ben jij nog op zoek naar een uitbreiding van jouw schaats uitrusting? Tot 5 december hebben wij een mooie aanbieding voor jou op de handige accessoires. Op onderstaande items geldt 12% korting wanneer je deze bestelt op SHOP.SCHAATSEN.NL! Vul het e-mailadres waarop je de ledenvoordeel mail ontvangt in als kortingscode bij het afrekenen om de korting te activeren. Deze korting is geldig tot 5 december 2017 dus bestel snel!

 

Slijptafel Zandstra JOHA pro, aluminium

Slijpsteen Foss Zandstra

Schaatshelm Cadomotus Aerospeed zwart

Schaatshelm Cadomotus Alpha-Y kids

Heb je gevonden wat je zocht?