Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Toerschaatsen
‹ terug

Skaten via KNSB vereniging

skaten via een KNSB vereniging

Lid worden van een skatevereniging die bijvoorbeeld trainingen biedt aan recreanten waarbij er aandacht is voor duurvermogen, techniek en mogelijk gezamenlijk wordt deelname aan toertochten? Bij steeds meer verenigingen in Nederland is dit mogelijk. Het recreatieve lidmaatschap in de vorm van de toerlicentie biedt je dan bovengenoemde voordelen.

Wanneer je kiest voor een Toerlicentie via een KNSB-vereniging, betaal je contributie aan jouw vereniging (deze kan variëren) en het toerlicentie van € 42,00 per jaar rechtstreeks aan de bond.

Aanvraag

Download hier het aanvraagformulier recreatieve licentie Inline-skaten seizoen 2013

Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de ruim vijftig Inline-skatetoertochten die door het hele land worden georganiseerd vanaf april tot en met september. KalenderDeelname aan een inline-skatetoertocht staat open voor iedereen, mits je een helm draagt. Meld je ter plaatse aan door een daglicentie en een de deelnemerskaart (adviesprijs € 7,50) te kopen. De kosten voor de daglicentie bedragen slechts € 2,50 voor volwassenen en € 1,50 voor jeugd tot 18 jaar, hiermee ben je aanvullend verzekerd bij ongevallen.

Wijziging

Download hier het formulier wijziging gegevens licentiehouder inline-skaten

Opzegging

Download hier het formulier voor opzegging (OfficeWord2003)Download hier het formulier voor opzegging (OfficeWord2007)