Inlineskaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs
‹ terug

Derde editie IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt

Gepubliceerd dinsdag 12 november 2013

De KNSB en haar partners hebben voor de derde editie van IJSTIJD! 22 tijdelijke kunstijsbanen verspreid over heel Nederland geselecteerd als IJSTIJD!-baan. Dat betekent schaats- en ijsplezier voor jong en oud dicht bij huis, ongeacht het weer. Daarnaast is het heerlijk opwarmen in de gezellige horeca met warme dranken en winterse hapjes.

IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt 2013-2014 wordt gevormd door de volgende ijsbanen: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam Museumplein, Apeldoorn ‘t Loo, Bergen op Zoom, Bussum, Delft, Doetinchem, Duiven, Eindhoven, Gouda, Groningen, Heerhugowaard, Hengelo, Leiden, Zeeland (Vlissingen, Middelburg, Zierikzee en Goes), Rotterdam, Venlo en Zwolle. Bij de meeste IJSTIJD!-banen is de lokale KNSB vereniging actief betrokken. De KNSB verwacht een miljoen bezoekers op deze banen, waaronder zo’n 60.000 schoolschaatsers. Bekijk hier wanneer de IJSTIJD!-baan in jouw buurt open is.

Volop activiteiten

IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt is een initiatief van de KNSB in samenwerking met KPN, ERU en mediapartner Sky Radio. Vanaf eind november tot en met begin januari vormen 22 tijdelijke kunstijsbanen in dorps- en stadscentra door het hele land IJSTIJD!. De KPN Junior Schaatsclub met Barbara de Loor en de ERU Prestige Icehockey Tour komen langs op deze ijsbanen. Daarnaast klinkt de exclusieve IJSTIJD!-playlist van Sky Radio door de speakers op en rondom de IJSTIJD!-banen. Ook wordt op elke baan de voorronde van de IJSTIJD!-Winterspelen georganiseerd.

 

 

Meer nieuws

KNSB neemt afscheid van assistent-bondscoach Annie Sarrat

50e KNSB Ledenraad

Het skateseizoen is begonnen

WIJV uit Winterswijk: van bijna-dood naar voorbeeldclub

Wereldtop shorttrack keert alweer snel terug in Nederland

Jarige Bornse Schaats- en Skeelervereniging schaatst voor hartekind Lois

naar het nieuwsoverzicht

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven
Welke nieuwsbrieven wil je graag ontvangen?

Volg je ons al?

Vragen?

088 489 20 00

[email protected]

Alle contactgegevens >>

Heb je gevonden wat je zocht?